UPOZORNĚNÍ NA UKRADENÝ FACEBOOKOVÝ PROFIL „SDH Lojovice“ a „Lojovický Hasič“

15.01.2024 23:43

Vážení členové SDH Lojovice, kamarádi, naši příznivci,

náš lojovický virtuální svět na sociální síti Facebook se stal terčem úspěšného hackerského útoku a od 1.1.2024 k němu nemáme přístup a nemůžeme kontrolovat, jak je s našimi facebookovými profily „SDH Lojovice“ a „Lojovický Hasič“ nakládáno!!!

 

Přes veškeré snahy získat profily zpět pod naší kontrolu i úsilí kontaktovat lidskou podporu společnosti Facebook jsme se nedokázali přehoupnout přes odpor populární umělé inteligence (AI) této americké společnosti. Oba profily jsou pro nás minulostí a díky neoblomným autorizačním postupům Facebook security nad nimi má kontrolu někdo z Vietnamu. My mu přejeme, ať si profily užije a až na něj přijde řada, klidně ať shoří v pekle virtuálního světa!

 

Tímto vás prosíme, pokud používáte Facebook a Messenger, odeberte si profily „Lojovický Hasič“ a „SDH Lojovice“ ze svých přátel, ukončete jejich sledování a zablokujte si je. Takto se vyvarujete možnosti, že vám bude někdo rozesílat našim jménem nevyžádané příspěvky, reklamy, pochybné odkazy a jiné nekalosti. 

 

Během těchto úprav můžete Facebooku zkusit nahlásit, že profil byl ukraden, vydává se za někoho jiného, apod. – možná docílíme alespoň smazání těchto profilů. Pro nás ale je prioritou, aby vás, jakožto naše nejen facebookové přátele, nemohl útočník nijak zneužít nebo otravovat. Proto, prosím, skutečně si odstraňte a zablokujte výše uvedené profily.

 

Protože vám chceme zůstat na blízku i prostřednictvím sociálních sítí, založili jsme a budeme dále spravovat s nejvyšší bezpečností a pečlivostí profil nový. Budeme rádi, když si najdete profil s názvem Hasiči Lojovice(https://www.facebook.com/hasici.lojovice) a zařadíte si jej do přátel nebo sledování. Nový profil vždy rozeznáte - v popisku obsahuje informaci, že se jedná o oficiální stránku sboru dobrovolných hasičů Lojovice a výjezdové jednotky JSDHO Velké Popovice.

 

Děkujeme vám všem za pochopení a omlouváme se za vzniklé potíže.