Skvělé výsledy v ZPV: 2. a 3. místo!

07.10.2017 09:20

Letošní podzimní kolo hry Plamen tvořené Závodem požárnické všestrannosti (ZPV) se konalo v sobotu 7. října 2017 v obci Vyšehořovice. SDH Lojovice reprezentovala družstva ve všech kategoriící - mladší, starší i dorost!

ZPV - stanoviště zravověda ZPV - stanoviště zravověda

Mladší družstvo ve složení  Karel Aron, David Hůrka, Marek Trčka, Radek Dvořák a Štěpán Němec nám udělalo největší radost - velmi rychlý běh kluci doplnili perfektním výkonem na všech stanovištích a s pouhými 9 trestnými body v konkurenci 22 družstev okresu Praha-východ obsadili úžasné 2. místo!!! Pro lepší představu - průměr trestných bodů v této kategorii byl 24, a několik družstev nasbíralo trestných bodů více než 40! HOŠI DĚKUJEM!

 

Družstvo starších ve složení Kateřina Dvořáková, Michal Hůrka, Denisa Hůrková, Matúš Vít a Jolana Rašnerová obsadilo mezi 26 družstvy 12.místo. Velmi slušný běh si pokazili několika zbytečnými chybami a 24 trestných bodů je stálo lepší umístění.

 

Dorostenci ve složení Ondřej Brož, Lukáš Dvořák, Linda Makovcová Adéla Pourová a Eliška Vorlová obsadili mezi 5 dorosteneckými družstvy slušné 3. místo.

ZPV šplh na laně  ZPV šplh na laně

Umístění se počítá do celoroční soutěže PLAMEN - Dorost a Mladší žáci mají tedy velmi dobré šance pro slušné umístění v celém PLAMENI !
Fotografie z průběhu závodu si můžete prohlédnout ve fotoalbu na webu rajče.net, které poskytli hasiči z Křížkového Újezdce

Všem závodníkům a realizačnímu týmu, včetně rodičů děkujeme!