Odpočinkový orientační závod OKOLO LOJOVIC

15.10.2018 11:52

V sobotu 20.října 2018 od 14:00 vás všechny zveme na odpočinkové odpoledne s možností zúčastnit se pohodového orientačního závodu OKOLO LOJOVIC. Na trati dlouhé cca 4 km budou závodit libovolně složené hlídky (nejlépe rodinné týmy). Nebudete-li se cítit na závod připraveni, budeme rádi když jen přijdete, posedíte, poklábosíte a užijete si pěkné sobotní odpoledne.

Trať můžete zdolat jakýmkoli vám pohodlným způsobem (během, pěšky, po čtyřech, plížením, apod.). Čas strávený na trati nebude rozhodující. Budeme hodnotit splnění jednoduchých úkolů, které během orientačního závodu naleznete po celé trati.

Závodit můžete v libovolné ústroji, doporučujeme sportovní oblečení a boty. Na trasu můžete přibalit batůžek, svačinu, jídlo, či pití. V případě nouze se budete moci vybavit tekutinami také na startu. S sebou vezměte mobilní telefon s fotoaparátem, bude se vám hodit při plnění některého z úkolů. Sdílení fotek z průběhu závodu na sociálních sítích povoleno, nejlépe s hashtagem #okololojovic.

V průběhu celého odpoledne bude na hřišti připraveno občerstvení v podobě točeného piva (výhra SDH Lojovice z letošní okrskové soutěže) a nealko nápojů. Na ohni si budete moci opéct námi dodané klobásy nebo vámi přinesené delikatesy. 

Těšíme se, že si přijdete užít trochu zábavy.