PLAMEN - Výsledky

08.10.2016 10:00

8. 10. se v Křížkovém Újezdci konalo podzimní kolo hry Plamen – tzv. ZPV (závod požárnické všestrannosti). Vzhledem k tomu, že jde o závod, jehož výsledek se počítá i do jarního kola soutěže, je  jeho výsledek  velmi důležitý.

Závodníci absolvují přespolní běh, během něhož v pětičlenných hlídkách plní úkoly na stanovištích: střelba ze vzduchovky, topografie, zdravověda, požární ochrana, uzlování a překonání vodorovně uvázaného lana. Při hodnocení se každá chyba na stanovištích počítá jako trestná minuta a přičítá se k času ve kterém hlídka trasu proběhla.

Lojovický sbor reprezentovalo 17 mladých hasičů, kteří startovali ve všech věkových kategoriích - mladší žáci (6-10 let), starší žáci (11-15 let) a dorostenci.

Závody, jsme absolvovali za velice nepříznivého počasí. A jsme moc rádi, že se projevily výsledky tvrdého a pravidelného tréninku.

V konkurenci 29 družstev ze 17 sborů okresu Praha Východ jsme dosáhli skvělých výsledků:

Mladší žáci 5.místo, starší žáci 3. místo a dorostenci ve svých kategoriích obsadil 3 a 4 místo.

Za vzornou reprezentaci sboru děkujeme:

Mladší žáci: Matúš Vít, David Hůrka, Karel Aron, Štěpán Němec a Michal Černoch.

Starší žáci: Kateřina Dvořáková, Lukáš Dvořák, Daniel Černoch, Eliška Vorlová, Patrik Sauer, Daniel Černoch, Michal Hůrka, Denisa Hůrková, Martin Stoch, Jan Janata, Jolana Rašnerová.

Dorostenci: Ondřej Brož a Martin Přibyl.

Všem moc děkujeme za podporu našeho dětského kroužku a za pomoc při trénincích a soutěžích.